Gästabudsvägen 16 / Gillesgården / Vetlanda

Trivsam familjevilla på Gillesgården! SBR-Besiktigad!

Boarea
156 kvm
Driftkostnad
24 566 kr/år
Tomtarea
896 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-01-24
Bostaden är såld!

Denna villa på gästabudsvägen såldes av oss 2020-01-24. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på gästabudsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gillesgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga och natursköna Gillesgården kan vi nu erbjuda en trivsam villa med flera mervärden. På baksidan finns gott om gräsyta för utomhusaktiviteter samt ett stort härligt altandäck med sol hela dagen. Här tillbringas den största delen av sommarhalvåret med plats för grillen, solsängar, matplats och varför inte ett framtida Spabad. En skyddad och privat känsla utan insyn. Invändigt väntar en trivsam boendemiljö i två plan varav nedre plan erbjuder en stor entré, tjusigt kök med utgång till altan, rymligt vardagsrum med matplats, soffgrupp samt utgång till altan, helkaklat badrum, tvättstuga och ett sovrum.

Övre plan fördelar sig över ett sovrum, stort allrum som kan delas upp vid behov till ett extra sovrum samt ett helkaklat badrum. Därav helt perfekt för barnfamiljen där barnen kan husera på övre plan och föräldrarna på nedre plan, utan att störa varandra. Ytterligare fördelar med fastigheten är att det byggdes 2016 så allt är relativt nytt och garantier finns kvar, man får en låg driftkostnad med frånluftsvärmepump samt bra parkeringsmöjligheter med både garage och carport.

Här bor man med närhet till såväl Illharjens naturreservat, restauranger och Bäckseda Skola.
Välkommen på visning!

SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.