Gästabudsvägen 16

Gästabudsvägen 16


Gillesgården— Vetlanda

Gästabudsvägen 16



Gillesgården— Vetlanda

Trivsam familjevilla på Gillesgården! SBR-Besiktigad!

I barnvänliga och natursköna Gillesgården kan vi nu erbjuda en trivsam villa med flera mervärden. På baksidan finns gott om gräsyta för utomhusaktiviteter samt ett stort härligt altandäck med sol hela dagen. Här tillbringas den största delen av sommarhalvåret med plats för grillen, solsängar, matplats och varför inte ett framtida Spabad. En skyddad och privat känsla utan insyn. Invändigt väntar en trivsam boendemiljö i två plan varav nedre plan erbjuder en stor entré, tjusigt kök med utgång till altan, rymligt vardagsrum med matplats, soffgrupp samt utgång till altan, helkaklat badrum, tvättstuga och ett sovrum.

Övre plan fördelar sig över ett sovrum, stort allrum som kan delas upp vid behov till ett extra sovrum samt ett helkaklat badrum. Därav helt perfekt för barnfamiljen där barnen kan husera på övre plan och föräldrarna på nedre plan, utan att störa varandra. Ytterligare fördelar med fastigheten är att det byggdes 2016 så allt är relativt nytt och garantier finns kvar, man får en låg driftkostnad med frånluftsvärmepump samt bra parkeringsmöjligheter med både garage och carport.

Här bor man med närhet till såväl Illharjens naturreservat, restauranger och Bäckseda Skola.
Välkommen på visning!

SBR-Besiktigad!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
24 566 kr/år
Tomtarea
896 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-01-24

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på gästabudsvägen såldes av oss 2020-01-24. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på gästabudsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.