Lasarettsgatan 43B / Stensåkra / Vetlanda

Fräsch tvåa med inglasad balkong i populära HSB Stensåkra!

Slutpris
740 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 255 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lasarettsgatan såldes av oss 2019-07-30. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på lasarettsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stensåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad tvåa på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med flera garderober. Nyare laminatgolv i större delen av lägenheten. Renoverat badrum från 2016 med ny inredning, duschkabin samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.