Malmgatan 15

Malmgatan 15

Slutpris

1 575 000 kr


Bergkvara— Torsås

Malmgatan 15


Slutpris
1 575 000 kr

Bergkvara— Torsås

Trivsam familjevilla i Bergkvara!

Längs med Malmgatan i Bergkvara ligger villor och bostäder av olika slag och från olika tidsperioder längs med gatan och det är bland dessa som du välkomnas in till Malmgatan 15!
Det du möts av här är ett välskött hus som uppfördes under 1936 med målad träfasad och betong tak. Det har sedan dess byggts till och planerats om för att anpassas till det du ser idag, en välplanerad villa som passar för den stora familjen.

När du kör upp på den grusade uppfarten som kantas av äppelträden på ena sidan kommer du fram till en grusad och stenlagd innergård där du kan ställa bilen, antingen i garaget, i carporten eller utomhus. Via altanen som ligger under tak kommer du in till huset som först välkomnar dig med en rymlig hall med gått om förvaring. Du kommer sedan ut till stort allrum med matplats och kök. Bra med ljusinsläpp från fönster. Det är stora utrymmen på entréplan med stort vardagsrum med angränsande rum som kan göras om till sovrum om behov finns. Ytterligare vardagsrum där du även har anslutning till övervåningen via trappa, här har du även en vacker kakelugn som sattes in 1985. Duschrum med toalett finns i anslutning till hallen och badrum med toalett finns i ett rum under trappan. I anslutning till köket är det sedan 2002 ett inglasat uterum som byggts till.
På övervåningen har du husets tre sovrum samt även ytterligare en toalett som man lät installera under 2014. Från ett av sovrummen har du utgång till balkong som under 80-talet förlängdes i samband med att huset byggdes till och då glasade man även in balkongen.

Förutom bostadshuset har du garaget och ett uthus som används som verkstad. El finns utdraget till både byggnader.

I huset är det ett vattenburet värmesystem kopplat till bergvärme som man satte in 2009. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är inkopplat.


Boarea/biarea
136/7 kvm
Driftkostnad
40 093 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Malmgatan såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Malmgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.