Södra Kärr 704

Södra Kärr 704

Slutpris

2 200 000 kr


Södra kärr— Bergkvara— Torsås

Södra Kärr 704


Slutpris
2 200 000 kr

Södra kärr— Bergkvara— Torsås

Ett stenkast från strandkanten!

Njut av ljumma vindar, saltstänk, samt härligt bad- och båtliv i sundet. Nu finns möjlighet att förvärva ett fritidshus ett stenkast från strandkanten. Här bor du med vacker utsikt över viken och havet.

Ett välplanerad fritidshus som tagits väl omhand genom åren, där du bjuds på fantastisk havsutsikt och ett smakfullt ljusinsläpp i flera rum. Redan när du kommer in i huset möts du av havsutsikten och en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan du sitta om kvällarna och blicka ut mot viken när du avnjuter en god måltid tillsammans med familj, släkt eller vänner. Är sommarkvällen ljum så finns möjlighet att så passar det perfekt att ta ett steg ut på den stenlagda uteplatsen som är byggd i vinkel med fantastisk havsutsikt. Var du än befinner dig så känner du av närheten till havet och har en fantastisk vy över viken och Kalmarsund att bara få njuta av.

I entréplan finns också två sovrum, samt ett badrum med dusch, toalett och tvättställ.

En trappa upp på övre plan finner du ett allrum och ett inrett vindsrum, samt ett vindsförråd.

Ursprungshuset är uppfört 1955, vilket sedan byggdes till 1987-89. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet till huset. Här finns perfekta möjligheter för dig som vill modernisera och forma ditt framtida drömhus, efter tycke och smak.

På den mysiga trädgårds-tomten som har ett högt läge, finner du ett uthus med förråd. På badrocksavstånd når du också Nötholmen med en fin badplats.

I Södra Kärr bor du med närhet till både Kalmar och Karlskrona, goda möjligheter för dig som vill åka kollektivt finns också. Du har också mysiga smultronställen som Kristianopel, Brömsebro och Bergkvara i närheten. I Torsås som är ca 15 min bort med bil så finner du full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd skola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m. För den golfintresserade har du nära till både omtyckta Möre GK och skärgårdsbelägna Trummenäs GK.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
81 kvm
Driftkostnad
19 860 kr/år
Tomtarea
581 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-09-11

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Södra Kärr såldes av oss 2023-09-11. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Södra Kärr.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.