Troxhult 111

Troxhult 111

Slutpris

800 000 kr


Troxhult— Gullabo— Torsås

Troxhult 111


Slutpris
800 000 kr

Troxhult— Gullabo— Torsås

Välkommen till Troxhult 111 där du bjuds in till detta charmiga torp från 1935.

Det här är ett välskött hem du kommer in till vilket märks såväl utvändigt som invändigt. Nuvarande ägare har nyttjat torpet som sin fritidsboende sedan 2014, men möjlighet finns att som tidigare ägare bo här året om. Du möts av välplanerade 55 kvm där du har sovrum, vardagsrum med braskamin och ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Kök som är renoverat med ny lackade luckor och utbytta vitvaror. Badrum med kakel och våtrumsmatta. För att skapa ytterligare utrymme är även vinden inredd med ett allrum och sovrum. Som en förlängning av stugan har du även det inglasade uterummet där du kan sitta året om.

Förutom torpet får du även en mysig och uppväxt trädgårdstomt där det finns förutom äpplen och päron även rabarber och ramslök att plocka. Garage med gjuten platta och vidbyggt förråd, det finns även gått om förvaring med en uthuslänga där du har redskaps- och vedförråd.
Vatten får du via borrad brunn, det är borrat 90 meter och det finns bra med vatten. Avlopp går till en 3-kammarbrunn med infiltration.

Troxhult hittar du mellan Torsås och Vissefjärda, det är ca 2,3 mil in till Torsås och strax över 1 mil till Vissefjärda som är närmaste serviceställe. Här bor du med naturen inpå knuten och levande gårdar runtomkring.

Kan detta vara din nya sommarpärla eller året runt stuga, kontakta då fastighetsmäklaren för mer information och anmälan för visning!


Boarea/biarea
55/18 kvm
Driftkostnad
15 033 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-08-30

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Troxhult såldes av oss 2022-08-30. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Troxhult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.