Hantverksgatan 19A

Hantverksgatan 19A

Slutpris

1 050 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Hantverksgatan 19A


Slutpris
1 050 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Tilltalande trerummare med bra läge!

Nu finns chansen att förvärva en rymlig trerummare med behagligt avstånd till centrum! Den genomgående planlösningen ger utsikt åt två håll och ett fint ljusinsläpp. Här kan vi även erbjuda en stor och härlig inglasad balkong, där man får plats med både loungegrupp och matbord. Balkongen nås från vardagsrummet men även från ett av lägenhetens sovrum.

Lägenheten har tidigare varit en enrummare och en tvårummare som man har öppnat upp emellan och gjort till en större lägenhet. Därför får man till två stora sovrum, ett badrum, en extra toalett och den dubbla balkongen. Köket är stilfullt inrett med en lantlig stil och vardagsrummet har generösa ytor för olika möbleringsalternativ. Det finns även gott om garderobsförvaring och förråd i vindsvåningen. Detta är alltså något utöver det vanliga!

Föreningen har utfört omfattande renoveringar de senaste åren vilket gör att även huset håller en god standard. En övernattningslägenhet har inretts som får bokas av föreningens medlemmar. I avgiften ingår värme, vatten samt tv och bredband. Det innebär att man kan få en bra boendeekonomi.

Stadsparken ligger i direkt anslutning till huset, där man kan njuta av fina promenader och den stora temalekplatsen. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 797 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.