Furuvägen 18A

Furuvägen 18A

Slutpris

840 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 18A


Slutpris
840 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Topprenoverad tvårummare med hiss!

Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla pärla. Hiss, fjärde våningen, tre balkonger i västerläge, totalrenoverad, ja detta är bara några utav de fina egenskaper som detta hem besitter. Bostaden har under 2020 genomgått en totalrenovering med ett mycket tilltalande resultat. Ytskikten i är valda med omsorg och skapar en enhetlig och smakfull känsla som följer en röd tråd i bostaden. Badrummet är lyxigt och här har man absolut inte snålat. Köket, sovrummet och vardagsrummet förlängs av de tre balkongerna som erbjuder en med fin utsikt över omgivningarna. Med sitt västläge på balkongerna så sitter du här och njuter av fantastiska solnedgångar, en extra lyx i vardagen! Köket är väldigt inbjudande med snygga färgval på både golv och väggar. Här finns det utan problem plats för en matgrupp. Det rymliga vardagsrummet blir den självklara samlingspunkten med dina nära och kära.

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV-kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och en vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset.

Detta är ett hem och en utsikt som upplevs bäst på plats, välkommen att boka din plats till visningen!


Boarea
62.6 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-05-12

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Furuvägen såldes av oss 2024-05-12. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.