Järnsida 834

Järnsida 834

Slutpris

1 900 000 kr


Järnsida— Bergkvara— Torsås

Järnsida 834


Slutpris
1 900 000 kr

Järnsida— Bergkvara— Torsås

Enplansvilla med havsutsikt!

Välkommen till Järnsida 834!
Nu finns chansen att förvärva en bostad med stora plus. Vad sägs om skönt spa-bad, rymligt gästhus och framförallt vacker havsutsikt?
På en tomt om 1000 kvm ligger den här välplanerade enplansvillan. Här bor du med både närhet till naturen och havet. Gå ner till vattnet och njuta av utsikten eller sitt inne i det trevliga uterummet och betrakta havets skådespel härifrån.

Du välkomnas in i entrén med plats att hänga av sig ytterkläderna. Till vänster hittar du bostadens badrum utrustat med toalett, tvättställ, tvättmaskin och dusch. Vidare kommer du till vardagsrummet med en trivsam eldstad som värmer gott när det är kallare ute. Här finns det gott om plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet har du utsikt ut mot havet. Här finns även utgång till altanen, dels öppen och dels under tak, samt det trevliga och rymliga uterummet intill. I anslutning till vardagsrummet med modern öppen planlösning ligger köket. Köket har ljusa luckor och mörk bänkskiva med ett vackert kakel som skiftar i grönblått, precis som havet! Här finns gott om arbetsytor och köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt, ugn och diskmaskin. Bredvid köket finns ett litet sovrum/sovalkov med plats för en säng alternativt våningssäng om man vill få till fler sovplatser. Från köket och på andra sidan vardagsrummet ligger huset stora sovrum med havsutsikt och utgång till altan-däcket utanför.

På tomten finns ett härligt altandäck med ett skönt spa-bad. Långväga gäster bor bekvämt i den rymliga gäststugan med egen toalett, altandäck och havsutsikt. Det finns också en friliggande förrådsbyggnad på tomten.

Andra stora plus är att du har kommunalt vatten och avlopp installerat i huset, samt att fastigheten är friköpt.

På behagligt avstånd har du flera fina badplatser längs med kusten och inne i Bergkvara finns bl.a. mataffär, matställen, bygghandel, förskola, skola, paddelbana, minigolf och goda kommunikationer till både Kalmar och Karlskrona. För den golfintresserade är det nära till både populära Möre GK och skärgårdsbanan Trummenäs GK.

Sätt nyckeln i dörren, flytta in och börja njut av lugnet och den både natursköna och havsnära miljön i Järnsida.


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
25 323 kr/år
Tomtarea
1 001 kvm
Rum
3 rum
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Järnsida såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Järnsida.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.