Hornsövägen 43

Hornsövägen 43

Slutpris

620 000 kr


Hornsö— Blomstermåla— Mönsterås

Hornsövägen 43


Slutpris
620 000 kr

Hornsö— Blomstermåla— Mönsterås

Charmfullt i vacker miljö!

Tänk att vakna upp på morgonen i eget litet paradis, precis vid vackra Alsterå på Hornsövägen 43 i Blomstermåla. Här kan vi erbjuda ett underbart fritidshus med allt man kan önska sig för en skön och avkopplande ledighet.

På fastigheten finns flera byggnader som ger komfort under vistelsen. I huvudbyggnaden finns ett umgängesrum och kök där man kan tillaga god mat och umgås med vänner och familj under långa härliga sommarkvällar. Dessutom finns en gäststuga som är perfekt att sova i själv eller för övernattning, vilket gör det enkelt att bjuda in vänner och familj på några dagars avkoppling.

Vi kan också erbjuda uthuslänga på fastigheten, där man kan förvara redskap och allt annat som behövs. Det finns även en bod med en förbränningstoalett vilket förenklar vistelsen.

Tystnaden som omger är obeskrivlig. Här kan man njuta av naturens ljud och lugnet som endast Alsterå kan ge. En ljuvligt grönskande trädgård omger fastigheten och ger dig optimala förutsättningar för avkoppling.

Så varför vänta längre? Ge dig själv möjligheten att njuta av livets små stunder i detta fritidshus. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
30 kvm
Driftkostnad
4 672 kr/år
Tomtarea
2 493 kvm
Rum
1 rum
Såld
2023-06-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.