Elviragatan 8

Elviragatan 8

Slutpris

340 000 kr


Figeholm— Oskarshamn

Elviragatan 8


Slutpris
340 000 kr

Figeholm— Oskarshamn

Femrummare med härlig trädgård!

I vackra kustsamhället Figeholm så kan vi nu erbjuda denna hemtrevliga femrummare på Elviragatan 8!
Bostaden är fördelad på två plan där kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum finns på entrévåningen. På övervåningen hittar vi fyra sovrum, en klädkammare och ett badrum. Förutom de generösa kvadratmetrarna har lägenheten också en härlig och insynsskyddad uteplats som bjuder in till sommarmiddagar och grillkvällar. Ett privat garage ingår också, vilket ger både extra förvaringsutrymme och skydd för din bil.
Denna bostad erbjuder fantastiska möjligheter för dig som älskar närheten till havet och naturen. Här kan du njuta av en lugn och avstressande livsstil, samtidigt som du har bra pendlingsväg till både Oskarshamn och Västervik.

Så är du på jakt efter en större bostadsrätt med bland annat egen trädgård och garage? Då ska du absolut boka din plats till visningen, välkommen!


Boarea
110 kvm
Avgift
6 196 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.