Kyrkvägen 11

Kyrkvägen 11

Slutpris

1 425 000 kr


Fliseryd— Mönsterås

Kyrkvägen 11


Slutpris
1 425 000 kr

Fliseryd— Mönsterås

Rymlig villa i fina Fliseryd!

Välkomna till Kyrkvägen 11 i centrala Fliseryd, nu har vi fått äran att presentera denna rymliga enplansvilla med källare som dessutom har en stor lada och tilltalande trädgård.
Villan är fördelat på två våningsplan med 143 kvm på entréplan och 116 kvm på källarvåningen. På entrévåningen har vi stora sällskapsutrymmen med ett enormt vardagsrum och ett stort kök som tar dig ut till baksidan. I den andra delen av huset har vi 4 stycken sovrum samtliga i bra storlek och badrum plus en toalett. På källarvåningen har vi ett stort allrum, pannrum, tvättstuga, badrum/dusch med bastu, förrådsutrymmen och groventré som också tar oss till baksidan.
Från baksidan så kommer vi in i det gamla garaget som använts idag som förråd/hobbyrum. Ladan blir den perfekta platsen för dig som vill ha större utrymmen nära hemmet. Har du dessutom ett trädgårdsintresse eller bara vill ha en stor gräsmatta så har du absolut hittat rätt.
Detta är villan för dig som vill ha stora utrymmen, mycket förvaringsmöjligheter eller har en hobby/egen verksamhet som kräver större ytor. Missa inte denna unik chansen att förvärva en trevlig familjevilla i centrala Fliseryd. Välkommen att anmäla din plats till visningen!


Boarea/biarea
143/116 kvm
Driftkostnad
53 751 kr/år
Tomtarea
2 729 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.