Juansbo 709

Juansbo 709

Slutpris

1 610 000 kr


Juansbo— Gullabo— Torsås

Juansbo 709


Slutpris
1 610 000 kr

Juansbo— Gullabo— Torsås

1800-talscharm!

Välkommen till Juansbo!

Stor mangårdsbyggnad med ett ursprung från 1800-talet. Huset är uppbyggt med timrade väggar och invändigt är det helrenoverat i en äldre stil med målade trägolv och framtagna takbalkar, renoveringarna är gjorda med åtanke att försöka ta fram husets ursprung och charm.

Du välkomnas in till huset via den öppna verandan på framsidan och det gedigna pardörrarna som du kliver in igenom. Väl inne möts du av en stor och rymlig hall med vitmålade väggar och ett fint målat trägolv som går vidare in i ett vardagsrum med fungerande kakelugn. Köket är renoverat i en modernare stil med vita skåpsluckor och trämönstrat klickgolv. Köksentré, sovrum och renoverat badrum med tvättstuga finns längre in i huset. På samma plan finns även salen, eller det "Blåa rummet" som du når via en skjutdörr från vardagsrummet. Övervåningen når du via trappan från hallen. Stort allrum och två sovrum samt ett renoverat badrum även på detta plan.

På den stora trädgårdstomten som är över 3 000 kvm finns det blandade inslag av både naturtomt med stenar som naturliga avgränsare samt mer inplanterade inslag som fruktträd och vackra blommor som blommar under olika årstider. Förutom bostadshuset finns här även ett dubbelgarage, en verkstad med möjlighet till garage. Ett uthus som är inrett med dusch och bastu samt ett gästhus med sovloft.

Juansbo är en mindre by som ligger längst med Gullabovägen ca 1,2 mil från Torsås. Närmsta samhälle är Gullabo som ligger bara ca 4 km bort.

Kan det här vara ditt nästa boende, anmäl dig till visningen eller kontakta fastighetsmäklaren för mer information!


Boarea/biarea
125/25 kvm
Driftkostnad
18 134 kr/år
Tomtarea
3 758 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-08-19

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Juansbo såldes av oss 2021-08-19. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Juansbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.