Fagereke 402

Fagereke 402


Fagereke— Gullabo— Torsås

Fagereke 402Fagereke— Gullabo— Torsås

Omsorgsfullt underhållen villa i Gullabo!

Letar du efter en lantlig idyll med alla rätt? Välkommen till Fagereke 402, en omsorgsfullt underhållen villa i Gullabo. Den här bostaden har genomgått en stilfull renovering under det senaste året, vilket innebär att allt är redo för dig att flytta in!

Här erbjuds en boyta på 96 kvm, omgiven av en rymlig tomt som sträcker sig över 1 192 kvm. På tomten hittar du verkstad, förråd, vedförråd ett garage och en carport. Dessa utrymmen erbjuder gott om plats för förvaring och möjligheter för kreativa projekt. Trädgården är försedd med fruktträd, såsom päron, plommon och äppelträd, samt ett praktiskt växthus för dina trädgårdsprojekt.

När du kliver in i köksentrén har du plats att hänga av dig ytterkläderna innan du fortsätter in i köket som nyligen har renoverats i modern stil (2023) med gott om plats för förvaring. Vidare finns ett gästrum med eget badrum som är praktiskt för besökande vänner eller familj. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp, och med den charmiga braskaminen av märket Keddy får du en mysig och ombonad atmosfär att njuta av under kalla kvällar.

Trappan upp tar dig till övervåningen, där du hittar ett trevligt allrum med utgång till balkongen. På övervåningen finner du även husets andra tre sovrum, inklusive huvudsovrummet med eget badrum (2018). Det finns även en rymlig walking closet, garderober och praktiska kattvindar för extra förvaring.

I källaren finns ett pannrum, matförråd, tvättrum och ett inrett rum med en vedspis/ugn, vilket gör den här delen av huset användbar och funktionell.

Huset har genomgått en del renoveringar som bland annat att fasaden målades om (2018) och altan byggdes runt om huset (2019) vilket ger huset ett fräscht och välkomnande utseende.
Hela huset har nya 2- glas PVC fönster och dörrar (2018) vilket ger en utmärkt isolering och energieffektivitet. Ett nytt avloppssystem med en 3-kammarbrunn har installerats (2018). Huset är anslutet till fiber (2023).

Renoveringarna under det senaste året är ett tydligt tecken på ägarnas hängivenhet och kärlek till detta hem. Nu är det din chans att ta över och njuta av Fagereke 402!

I Fagereke bor du med närhet till Gullabo med förskola och skola, samt med Torsås på behagligt avstånd. I Torsås finner du bl.a. affärer, matställen, vårdcentral m.m.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Boarea/biarea
96/25 kvm
Driftkostnad
21 918 kr/år
Tomtarea
1 192 kvm
Rum
5 rum
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Fagereke såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Fagereke.

Boka värdering
Ronja Issau
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad