Tuthult 104

Tuthult 104


Tuthult— Gullabo— Torsås

Tuthult 104Tuthult— Gullabo— Torsås

Naturnära sommarstuga i Tuthult

Välkommen till Tuthult 104!

Är det här som fritidshusdrömmen börjar för dig i denna trivsamma västkuststuga från 1977. Detta är en mindre men välplanerad stuga på 40 kvm där du har dels sovrum, duschrum, kök och vardagsrum, samt en trivsam altan under tak där du kan sitta och njuta både under sommarens varma dagar men även när det är lite ruggigare ute.

Det är troligtvis inte bara stugan som lockar i detta fall, här har du även en stor tomt som är en blandning av natur- och trädgårdstomt. Perfekt för att kunna inreda olika "rum" i trädgården och skapa din egna oas under tiden som du är i stugan.

Vatten finns i en egen brunn och avlopp går till en 3-kammarbrunn.
Avloppet är godkänt att nyttja för fritidsboende och vatten finns i brunnen under normala förhållanden, dock under torkan bör man använda vattnet mer återhållsamt för att inte riskera att den sinar.

Nuvarande ägare har haft stugan sedan 1994 och har spenderat varje sommar i närmare 30 år i denna stuga som kommit att bli deras andra hem. Det märks också bara du kommer in på tomten men också när du kliver in i stugan att det har varit ett hem som de trivts med då det är väl omhändertaget och prydligt skött. Nu lämnas det med varm hand över till nästa ägare som kommer få ynnesten att njuta av kommande somrar i Tuthult.

Med stugan i Tuthult har du också bra utgångsläge om du vill göra dagsutflykter både mot Kalmar och Öland som är fina sommarorten men även mot Blekinge och Karlskrona som kan stoltsera med sin vackra skärgård. Torsås är ditt närmsta samhälle och ligger endast 15 min från stugan, här erbjuds full service året om med restaurang, mataffären, systembolag, vårdcentral m.m. Till kusten vid Bergkvara är det ca 30 min och där har du fina badplatser.

Är det nu här din fritidshusdröm börjar, ta kontakt med fastighetsmäklaren för visning!


Boarea
40 kvm
Tomtarea
2 820 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Tuthult såldes av oss 2024-01-02. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Tuthult.

Boka värdering
Alexander Midjich
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad