Järnvägsgatan 50

Järnvägsgatan 50

Slutpris

1 125 000 kr


Centralt— Högsby

Järnvägsgatan 50


Slutpris
1 125 000 kr

Centralt— Högsby

Centralt belägen villa med pool!

Nu har vi nöjet att presentera en centralt belägen villa i Högsby med bland annat ett härligt poolområde, pergola och inglasat uterum! Här bor man med fina sällskapsutrymmen och goda förvaringsutrymmen. Vardagsrummet har en centralt placerad öppen spis som sprider skön värme och höjer mysfaktorn. Tre sovrum finns på entrévåningen och skulle man behöva kan man även inreda ett sovrum på suterrängvåningen. Köket är ett ljust och praktiskt med plats för en matgrupp och gott om skåpsförvaring. Ett snyggt helkaklat badrum med badkar finns placerat på entrévåningen och duschrum med bastu på suterrängvåningen. Det inglasade uterummet förlänger sommaren och låter en fortsätta att njuta av trädgården även om inte vädret tillåter.
Den trevliga baksidan blir den ultimata platsen för avkoppling efter en lång dag eller för att njuta av lugna söndagsmorgnar med en kopp kaffe. Poolområdet är ett riktigt paradis med härliga möjligheter till sol och bad, medan pergolan ger skugga och är en trevlig plats att samla vänner och familj. Denna bostad erbjuder inte bara ett utan två garage- ett dubbelgarage och ett garage i huskroppen. Perfekt för den bilintresserade eller för familjen som behöver extrautrymme för förvaring.
Här finns även en bergvärmepump och tre solpaneler som genererar bra driftkostnader. Fiber finns indraget vilket ger en stabil internetuppkoppling.

Låter detta intressant? Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen för att uppleva bostaden på plats!


Boarea/biarea
133/71 kvm
Driftkostnad
37 989 kr/år
Tomtarea
1 372 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.