Gästgivarvägen 62

Gästgivarvägen 62

Slutpris

2 800 000 kr


Lindsdal— Kalmar

Gästgivarvägen 62


Slutpris
2 800 000 kr

Lindsdal— Kalmar

Välskött hus på gavelläge!

Välkommen till Gästgivarvägen!

På ett av områdets bättre läge, med hörntomt och granne med grönområde hittar du ditt nästa boende i Lindsdal. Trädgården är en vacker inplanterad trädgårdstomt som skötts med varsam hand, här finns det något som blommar under hela sommaren och skapar en vacker oas för dig där du kan njuta av sommar, sol och även hitta en plats i skuggan.
Det här är ett 1-plansradhus på 127 kvm med en välplanerad planlösning som ger utrymme för tre sovrum, stort vardagsrum där gavelläget gör att du har ljusinsläpp från två håll. Köket ligger i vinkel till vardagsrummet, praktisk köksö som avgränsar. Från köket kommer du ut till det stora inglasade uterummet som fungerar som en förlängning av huset från tidig vår till sen höst. Badrummet, gästtoaletten vid hallen samt tvättstugan är alla renoverade med modern standard och klinker på golvet. Hela huset är renoverat med nya ytskikt och väggen samt syll är utbytt mot gavel.
Förutom en välplanerad boendemiljö bjuder detta hus även på bra med förvaring med vidbyggt förråd som angränsar direkt mot grannen. Det är ett rymligt förråd med genomgång mellan bak- och framsida.

Baksidan angränsar mot grönskande allmänning, cykel- och gångvägar går från huset och tar dig Lindsdals centrum, skola och förskola på bara några minuter. Bra kommunikationer till Kalmar med buss, linje 401, som går fyra gånger i timmen och tar dig till centrala Kalmar på under 20 minuter.

Det här är ett bra och praktiskt boende som passar för alla.

Ser du detta som din nästa bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen.


Boarea/biarea
127/15 kvm
Driftkostnad
51 077 kr/år
Tomtarea
633 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-01-17

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Gästgivarvägen såldes av oss 2022-01-17. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Gästgivarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.