Åsgatan 4

Åsgatan 4

Slutpris

1 375 000 kr


Kristdala— Oskarshamn

Åsgatan 4


Slutpris
1 375 000 kr

Kristdala— Oskarshamn

Tilltalande familjevilla på återvändsgata!

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad villa i gott skick på hörntomt i trivsamma Kristdala!

Här möts vi av en väl genomtänkt planlösning med fyra sovrum och en umgängesdel med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Umgängesdelen erbjuder generösa ytor att umgås med familj och vänner. Centralt placerat finns en braskamin som förhöjer mysfaktorn och värmer gott årets kalla dagar. Vardagsrummet med öppet till nock och höga anpassade fönsterpartier ger en otrolig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut till det inglasade uterummet som förlänger utomhussäsongens dagar avsevärt. Längst hela baksidan löper en altan med bra plats för sommarens middagar och festkvällar. I trädgården finns ytterligare en uteplats i anslutning till planteringar. Den fräscha källaren har bra plats för förvaring och rum som passar bra för tonåringen eller övernattande gäster. På fastigheten finns även ett garage med vidbyggt förråd. Trädgården inbjuder till lek och odling.

Dessutom kan man få en mycket god driftekonomi här eftersom solceller finns installerade. Det ger en hållbar och energisnål lösning!

I natursköna Kristdalabygden finns ett driv och engagemang för utveckling. Bygden är perfekt för par och barnfamiljer som söker en aktiv fritid med både sjö och skog inpå knuten. Kristdalaskolan ligger mitt i samhället som är en grundskola med årskurserna F-6 och fritidshem. Även livsmedelsaffär finns i samhället.

Välkomna att uppleva detta inbjudande hem på plats. Boka tid för visning!


Boarea/biarea
122/92 kvm
Driftkostnad
36 472 kr/år
Tomtarea
1 696 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.