Dalkroken 10

Dalkroken 10

Slutpris

500 000 kr


Kristdala— Oskarshamn

Dalkroken 10


Slutpris
500 000 kr

Kristdala— Oskarshamn

Praktisk villa på trevlig hörntomt!

Nu finns tillfälle för er som vill skapa ett hem efter eget tycke och smak! Här kan vi erbjuda ett välvårdat hem med tilltalande planlösning för den mindre familjen.

Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med en hall i etage som ansluter till entrévåningens samtliga utrymmen. Vardagsrummet har fint bevarade parkettgolv och ett vackert ljusinsläpp från de väl tilltagna fönstren. I vardagsrummet finns bra plats för umgänge och middagar. Köket har bra storlek med gott om skåpsförvaring och även plats för en matgrupp. I bostadens två sovrum och i hallen finns det bra garderobsförvaring. Den praktiska källarvåningen innehåller hobbyrum, pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Här finns också garaget för förvaring av motorfordon eller trädgårdsmaskiner. Den härliga trädgården inbjuder till långa grillkvällar med trädgårdsspel, eller varför inte utveckla ett odlingsintresse?

Välkommen på visning för att planera ert nya drömhem!


Boarea/biarea
85/80 kvm
Driftkostnad
48 287 kr/år
Tomtarea
1 269 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.