Lilla Bråbo 8

Lilla Bråbo 8

Slutpris

4 350 000 kr


Bråbo— Kristdala— Oskarshamn

Lilla Bråbo 8


Slutpris
4 350 000 kr

Bråbo— Kristdala— Oskarshamn

Fantastiskt hem i lantlig miljö!

Den här idylliska fastigheten är en dröm som går i uppfyllelse för dig som söker den perfekta mixen mellan charm och modern bekvämlighet. Här finner du ett fantastiskt bostadshus där det gamla har bevarats i kombination med noggrant utvalda materialval och detaljer för att skapa ett drömhem. Med andra ord har inget lämnats åt slumpen då hög kvalitet och passande materialval är ett genomgående tema i bostadshuset. Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor med god plats för den större familjen eller för den som gillar att umgås med vänner. Ett otroligt snyggt och lyxigt badrum med kakel och klinker som ger en härlig hotellkänsla.
Bostadshuset har genomgått en totalrenovering med bland annat nya fönster, nytt tak och ett toppmodernt värmesystem baserat på jordvärme. Fiber finns indraget vilket innebär att det finns möjlighet för snabb internetuppkoppling.

Det mest magiska inslaget med denna fastighet är den fantastiska utsikten över ängarna och flera mysiga uteplatser som bjuder in till sköna och härliga stunder. Här finner du en pergola, ett fantastiskt utekök och en ljuvlig vedeldad bastu som hela familjen kan njuta av efter en dag i naturen. För den ultimata avkopplingen finns även ett spabad och en utomhusdusch med varmvatten som är underbart fräscht och avkopplande.

Det är inte bara bostadshuset som imponerar på denna fastighet. Här finner du även en rymlig gäststuga som är perfekt för besökande vänner och familj. Gäststugan är charmig och eftersom alla bekvämligheter finns i gäststugan, så kan den även vara aktuell för uthyrning om så önskas. Den stora ladugården rymmer plats för garage, verkstad, hobbyutrymme eller vad hjärtat begär. I ladugården finns ett stort loft, som skulle vara den perfekta platsen för att hålla stora fester eller andra evenemang. Ladan kan enkelt anpassas och inredas för att passa olika behov, och det finns gott om utrymme för att dansa, umgås och ha kul. Här finns också bekvämligheter såsom carport, laddstolpe för elbil, uthuslänga, verkstad, det vill säga perfekt för den som behöver gott om plats för förvaring.

Här finns verkligen allt man kan önska sig! Det är svårt att bara beskriva denna dröm med ord, den måste verkligen upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
184/13 kvm
Driftkostnad
68 106 kr/år
Tomtarea
8 914 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.