Skallarevägen 9

Skallarevägen 9

Slutpris

2 775 000 kr


Saltvik— Oskarshamn

Skallarevägen 9


Slutpris
2 775 000 kr

Saltvik— Oskarshamn

Charmig & inbjudande villa i havsnära Saltvik!

Letar du efter ett hemtrevligt boende med charm och karaktär? Denna villa på Skallarevägen 9 har allt det och mer! Med sina välplanerade 127 kvadratmeter har den gott om plats för hela familjen. Här möts det gamla med det nya på ett förtjusande sätt med en trevlig planlösning som ger en härlig känsla av rymd och ljus. Entrévåningen bjuder in till umgänge med fina sällskapsytor. Det angränsande och charmiga burspråket rymmer ett stort matbord perfekt för middagar med nära och kära. Köket är ett klassiskt arbetskök och har en praktisk utgång till altanen. På altanen får du inte glömma att njuta av ljudet av bäcken som porlar när du sitter och tar in den vackra omgivningen. Altanen blir med andra ord den perfekta platsen att koppla av och njuta på med nära och kära. I vardagsrummet möts man av ett härligt ljusinsläpp med fönster från tre väderstreck. Centralt placerat i rummet värmer den öppna brasan som man kan samlas runt under kalla höst- och vinterkvällar.
Övervåningen erbjuder ett privat utrymme med tre sovrum och ett mindre allrum. Båda våningsplanen erbjuder väldigt fräscha badrum, det ena med badkar och det andra med dusch.

Här finns även fiber installerat för snabbt och stabilt internet, ett praktiskt dubbelgarage och en uthuslänga för extra förvaringsutrymme.

Denna villa är helt enkelt en pärla med en perfekt kombination av charm, modernitet och trivsel. Är detta drömhemmet för dig? Anmäl dig på visningen för att uppleva charmen på plats!


Boarea/biarea
127/50 kvm
Driftkostnad
40 067 kr/år
Tomtarea
1 220 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Skallarevägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Skallarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.