Korsholmsgatan 2

Korsholmsgatan 2

Slutpris

3 000 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Korsholmsgatan 2


Slutpris
3 000 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Tilltalande hem med eftertraktat läge!

Här erbjuds en modern och påkostad enplansvilla på hörntomt med närhet till hav och natur!

Denna bostad erbjuder härliga öppna ytor med stora fönsterpartier och helglasade altandörrar som ger en nära kontakt med den fantastiska utomhusmiljön. Det moderna köket från Marbodal med luckor i en grå kulör i kombination med en bänkskiva av natursten ger ett snyggt intryck. I anslutning till köket har vi det stora vardagsrummet med plats för både soffa och matgrupp. Centralt i umgängesytorna finns en vridbar braskamin som förhöjer myskänslan och värmer gott under årets kalla dagar. I förlängning av vardagsrummet finns ett fint uterum med härlig golvvärme där man kan njuta större delen av året. Det rymliga badrummet med både dusch och bubbelbadkar har varma färgval inger ett behagligt lyxigt intryck. Utöver detta finns tre sovrum i entrévåningen. Ovanför garaget har en vindsvåning byggts som är inredd med allrum och sovrum, perfekt för tonåringen eller som gästavdelning. Med flera utgångar från bostaden och även från uterummet kommer man till det stora altandäcket med fjärrstyrda markiser. Bilen parkerar man enkelt antingen på den asfalterade uppfarten, i garaget eller i carporten. Via carporten nås ett praktiskt förrådsutrymme. På baksidan har en del av trädgården grusats för att enkelt parkera ytterligare fordon. Den välskötta trädgården har flera fruktträd och plats för barns lek.

Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.

Missa inte denna chansen att förvärva detta tilltalande som nu nått marknaden. Välkommen att boka dig på visning!


Boarea/biarea
136/39 kvm
Driftkostnad
37 181 kr/år
Tomtarea
1 075 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.