Stenåldersvägen 25

Stenåldersvägen 25

Slutpris

2 650 000 kr


Kolberga— Oskarshamn

Stenåldersvägen 25


Slutpris
2 650 000 kr

Kolberga— Oskarshamn

Charmfullt med tilltalande läge!

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga villa med trivsamt läge i eftertraktade Kolberga! Här har uppfräschningar av ytskikt utförts i god harmoni, så att man kan börja njuta av sitt nya hem från första dagen.

Via järngrindarna går man upp till huset via den grusade uppfarten. Entrén till huset nås via baksidans altan med tak. Bostaden har en tilltalande planlösning med generösa umgängesytor såsom matrum, vardagsrum och isolerat uterum. I matrummet finns en vacker kamin som förhöjer myskänslan. Totalt finns det tre sovrum med goda möbleringsmöjligheter. I övervåningen finns flera vindsgarderober som ger bra plats att förvara sina saker. Det helkaklade badrummet ger en lyxig känsla och passar bra till övrig inredning. Flera av rummen har fina mönstrade tapeter och några är målade i rogivande färger. Detta tillsammans med de slipade trägolven ger en tilltalande känsla. Huset har även en källarvåning med bra utrymmen för förvaring, hobbyrum, tvättstuga och pannrum.

Den äldre trädgården harmoniserar väl med bostadshuset och erbjuder både bärbuskar samt fruktträd. Det finns härliga gräsytor och även berg vilket skapar en livfullhet. För den odlingsintresserade finns det redan ett växthus på plats.

Välkomna att boka tid för visning för att uppleva detta tilltalande hem på plats!


Boarea/biarea
117/74 kvm
Driftkostnad
37 595 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.