Dammgatan 21H

Dammgatan 21H

Slutpris

1 620 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Dammgatan 21H


Slutpris
1 620 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Centralt radhus med mysig uteplats!

Brf Tjädern är det perfekta boendet i två plan, med egen uteplats och centralt läge! Via grindarna till området kommer man till en härlig oas med lekplats och gräsplan mitt i området. Under lekplatsen finns områdets gemensamma garageutrymme som nås via Bruksgatan.
Bostaden håller en god standard gällande ytskikt och inredning. Hela bostaden totalrenoverades 2010 för ett ljust och enhetligt intryck. Köket är bekvämt utrustat med det som behövs och det finns även plats för ett rejält matbord. I vardagsrummet flödar ljuset och blir den självklara umgängesdelen i huset. I båda våningsplanen finns badrum det ena med dusch och det andra med badkar. De tre sovrummen en trappa upp har bra storlek för möblering och garderober för klädförvaring. Har man riktigt mycket saker man vill spara på, så finns vinden tillgänglig för förvaring.
Nya fönster monterades i föreningens bostäder 2020. I månadsavgiften ingår även fiber och tv utbud med grundpaket. Denna försäljning vill man inte missa. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
110 kvm
Avgift
5 197 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.