Fridhemsgatan 8A

Fridhemsgatan 8A

Slutpris

750 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Fridhemsgatan 8A


Slutpris
750 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Generösa ytor och en härlig balkong!

Det är sällan vi kan presentera en tvårummare med dessa trivsamma kvadratmeter, men nu är det äntligen dags! Varmt välkomna till Fridhemsgatan 8A!
Från Fridhemsgatan kommer man rakt in i våningsplanet där bostaden finns. Den anrika byggnaden som tidigare var ett bryggeri byggdes om till bostäder i början av 80-talet. Det innebär att ingen bostad i huset är den andra lik utan alla har sin egen charm. Djupa fönsternischer skapar en fantastisk känsla och är perfekt rent inredningsmässigt. Bostaden har fönster åt två väderstreck vilket i kombination med de generösa ytorna gör att den känns ljus och luftig. Från köket tar man sig ut till ett av bostadens stora plus, då menar vi såklart den mysiga balkongen i soligt söderläge som har fin utsikt över centrums takåsar. Balkongen har glasats in med skjutpartier för att förlänga säsongen ytterligare vilket gör det till en perfekt förlängning utav köket på vår och höstdagar. I huset har man tillgång till bl a ett rymligt förråd och tvättstuga.
Detta är ett tillfälle för er som vill sätta sin egen prägel och bo i en lägenhet som inte är någon annan lik. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 152 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.