Furuvägen 18A

Furuvägen 18A

Slutpris

365 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 18A


Slutpris
365 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Fräsch enrummare i Åsa!

Välkomna till området Åsa som ligger strax utanför Oskarshamn stadskärna, här har du närhet till livsmedelsbutiker, skola, centrum och restauranger.
Bostadsrättsföreningen BRF Åsa är en omtyckt förening med bra hyror, gott underhåll på sina fastigheter och är en av få föreningar i Oskarshamn som tillåter andrahandsuthyrning en längre period.
Vi tar hissen upp till andra våningen och kliver in i bostadsrätten, vi har en hall med avhängningsmöjligheter och två garderober, ett rymligt badrum med plats för tvättmaskin om så önskas. Vidare har vi vardagsrummet som har en bra yta där du enkelt får plats med soffgruppen plus en större säng, du har en skjutdörrsgarderob och även utgång till den inglasade balkongen. Sist har vi kokvrån som har fräscha vitvaror och skåp.
Söker du en enrummare med låg avgift? Första boendet eller en övernattningslägenhet? Då är denna enrummare ett måste att kika på!


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 159 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.