Toppkroken 16

Toppkroken 16

Slutpris

3 750 000 kr


Rotvik— Oskarshamn

Toppkroken 16


Slutpris
3 750 000 kr

Rotvik— Oskarshamn

Gedigen villa med hörnläge!

I trivsamma och idylliska Rotvik finns nu möjlighet att förvärva ett arkitektritat hus utöver det vanliga. Här på Toppkroken 16 erbjuds ett modernt hem med generösa umgängesytor, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde och flera eldstäder. Den tilltalande planlösningen är uppdelad i olika våningsplan men ändå med bra uppsikt mellan våningarna. Flera uteplatser finns, men favoriten som nås från köket spenderar man gärna härliga stunder på. Finns behov av ytterligare sovrum, så kan det enkelt ordnas i en del av vardagsrummet. Två helkaklade badrum finns varav det är inrett med både dusch samt badkar. En god harmoni av ytskikt har skapats med fina kulörval på väggarna i kombination med vitpigmenterade ekparkettgolv. Ett vidbyggt garage med en rymlig uppfart finns i anslutning till husets entré. Trädgården inbjuder till lek och odling bland fruktträd och bärbuskar.

Här bor man bor man i ett lugnt område med en vackert grönskande trädgård. På alltid lika omtyckt läge erbjuds en bostad som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som för er som söker efter ett boende nära hav och natur. Välkommen att boka tid för visning så att ni får uppleva känslan av detta hem på plats!


Boarea/biarea
151/29 kvm
Driftkostnad
67 296 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.