Djursviksvägen 51

Djursviksvägen 51


Djursvik— Söderåkra— Torsås

Djursviksvägen 51Djursvik— Söderåkra— Torsås

Charmigt trähus vid ån i Djursvik!

Välkommen till Djursviksvägen 51!

Här välkomnas du till ett fantastiskt läge i Djursvik med närhet till havet och fin natur utanför dörren.
Huset som står på plats är ett äldre trähus från byggt 1900, huset är på 158 kvm och är idag uppdelat i två lägenheter. En större bostad med Två sovrum, kök, allrum och vardagsrum. Samt en mindre bostad även den med två sovrum, kök och ett vardagsrum.
Fördelen med att ha det uppdelat i två bostäder är att du antingen kan hyra ut den ena delen för att på så vis finansiera ditt egna boende, eller så har du det som generationsboende.
Vill du istället ha det som en större bostad öppnar du enkelt upp mellan de båda lägenheterna för att på så sätt få en stor villa.

Förutom bostadshuset har du även en större verkstadsbyggnad på tomten, det här passar perfekt för dig med en hobbyverksamhet eller företag som behöver ett visst utrymme. Bakom verkstadsbyggnaden ligger det gamla brygghuset, detta har på senare tid använts mer som ett uterum där du kan sitta under vår, sommar och höst och njuta av en fika eller god måltid samtidigt som du blickar ut över Bruatorpsån som flyter förbi precis utanför.

Huset ligger mysigt till där du bor precis intill Bruatorpsån som bara lite längre fram mynnar ut i Östersjön, möjlighet finns att paddla ut med en egen kanot eller kajak med utgångsläge från sin egna bostad. Från huset och till havet har du ca 250 meter och till sandstrand med badplats och brygga är det knappt 400 meter. Från Djursvik går det skolskjutsar upp till skolan i Söderåkra. Till Söderåkra är det ca 3 km och där har du bra service i form av skola, mataffär, restaurang, bensinstation, hotell, allmän simbassäng och närheten till Möre golfklubb för dig som är golfintresserad. Torsås som är centralorten i kommunen ligger endast 6 km bort och erbjuder bland annat två välsorterade livsmedelsbutiker, vårdcentral, systembolag och restauranger. Djursvik ligger inte bara bra till när det kommer till läget vid havet, du kommer även snabbt ut på E22:an som norrut tar dig till Kalmar ca 30 min bort och söderut kommer du till Karlskrona, ca 40 min med bil.


Boarea/biarea
158/10 kvm
Driftkostnad
50 000 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Djursviksvägen såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Djursviksvägen.

Boka värdering
Alexander Midjich
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad