Prästgårdsvägen 30

Prästgårdsvägen 30

Slutpris

1 495 000 kr


Söderåkra— Torsås

Prästgårdsvägen 30


Slutpris
1 495 000 kr

Söderåkra— Torsås

Välkommen till Prästgårdsvägen!

Det här är ett äldre hus från 1940-talet som under de senaste åren renoverats och moderniserats med en mer öppen planlösning och en tilltalande design som upplevs som både genomtänkt och praktisk.
Huset är välplanerat med två stora och bra sovrum på entréplan och ett större "föräldra"-sovrum på övervåningen. Köket är stilrent och går i en svart inredning med vissa detaljer i trä. Entréplanet upplevs som både öppet och luftigt där hall, vardagsrum, matplats och kök ligger i en öppen planlösning men är ändå planerade för att få en känsla av separata rum. På entréplan finns badrum med duschplats och toalett medan det på övervåningen finns en egen toalett i anslutning till sovrummet. Källaren har även den renoverats med nya klinkergolv och målade betongväggar, här finns bland annat tvättstuga. Uppvärmningen är vattenburen med en ny luft-vatten värmepump.

Det är inte bara invändigt som det är renoverat och moderniserat, även utvändigt har huset sätts över där man panelat om med en ny träpanel, tilläggs isolerat, samtliga fönster är utbytta till nya 3-glasfönster och taket är bytt.

Läget är bra med promenadavstånd till både förskola och skola. I Söderåkra finns även livsmedelsbutik med postservice, lunchrestauranger och för den golfintresserade ligger möre golfbana på bekvämt avstånd. E22:an tar dig antingen till Kalmar eller Karlskrona på ca 30 minuter vilket gör att du har närheten till två större regioner för jobb eller övriga aktiviteter.

Här flyttar du in på en gång och skapar ditt egna bo i lugn och ro utan att behöva tänka på några större renoveringar. Välkommen med ditt intresse!


Boarea/biarea
135/80 kvm
Driftkostnad
37 955 kr/år
Tomtarea
1 316 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Prästgårdsvägen såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Prästgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.