Glasbruksgatan 2

Glasbruksgatan 2

Slutpris

1 495 000 kr


Torsås centralt— Torsås

Glasbruksgatan 2


Slutpris
1 495 000 kr

Torsås centralt— Torsås

Central villa med pool!

Välkommen till Glasbruksgatan!
Här bor du centralt i ett välplanerat och renoverat hus från början av 1900-talet.

Du välkomnas upp till huset via den slingrande grusgången och den grönskande trädgården på framsidan. Huset som är på 139 kvm bjuder på en rymlig och välkomnande hall med anslutning till en toalett där du även har tvättstuge-del. Stort kök som är utrustat med alla vitvaror som behövs. Vardagsrummet är även det generöst tilltaget där du förutom vardagsrums-delen även har en egen del till matplats. Från vardagsrummet kommer du även ut till det inglasade uterummet som dessutom har anslutning till pool och spabad.
På övervåningen har du husets tre sovrum samt allrum och ett badrum med massagebadkar och värmande golvvärme.

Utemiljöerna är insynskyddade både från vägen och grannarna, på ena sidan är det dessutom en allmänning. Trädgården utgörs av en plan trädgårdstomt med uteplats intill huset där du har både nedgrävd pool och utomhus-spa.
Till poolen finns det poolvärmare för att få till de där riktigt sköna temperaturerna. Egen brunn finns det också som du kan använda dels för bevattning med även för att fylla poolen.

Förutom huset finns här en fristående stuga på 16 kvm som du kan ha som gäststuga eller kontor du har en uthuslänga med förvaringsmöjligheter och där en del på 13 kvm är inredd som gästrum. Garage finns med plats för en bil.

Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren med ditt intresse och för mer information om försäljningen.


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
16 297 kr/år
Tomtarea
1 216 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Glasbruksgatan såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Glasbruksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.