Gamla vägen 52

Gamla vägen 52

Slutpris

1 600 000 kr


Trekanten— Kalmar

Gamla vägen 52


Slutpris
1 600 000 kr

Trekanten— Kalmar

Villa med rymligt garage i Trekanten!

Välkommen till Trekanten och närmare bestämt Gamla vägen 52! Här finner du ett charmigt hus som byggdes för över 100 år sedan, men idag också bjuder på modern komfort.

Bostadshuset har genomgått flera renoveringar de senaste åren och har bl.a. ett nyrenoverat ljust kök -20/-21, gjort en "rekond" av yttertaket -20, byggt en ny eldstad -18 och installerat en luft-/vattenvärmepump -10.

På entréplan hittar du husets naturliga samlingsplats vardagsrummet! Här har du ett rum som bjuder på hög mysfaktor från den vackra och värmande eldstaden. Huset har tre sovrum varav två på övervåningen där du har öppet upp till nock, samt ett sovrum på entréplan med utsikt över trädgården på framsidan. Praktiskt badrum med dusch på övre plan, samt en gästtoalett och tvättstuga i entréplan. Köket är ljust och trivsamt med matplats som skänker utsikt över trädgården på baksidan. Från köket hittar vi också en trevlig inglasad veranda som kan användas för att förlänga sommarsäsongen. Om man istället vill njuta av solen ute så finns det ytterligare en uteplats här med ett trevlig trädäck. Från dessa trevliga uteplatser kan du njuta av en vacker trädgård med flera nyplanterade fruktträd och trädgårdsland.

På tomten finns en större garagebyggnad som utöver det garaget också inrymmer snickeri/verkstad, samt ett gästrum med bastu. Även en praktisk redskapsbod finns på tomten.

Snabb internetuppkoppling via fiber!

Här bor du med närhet till bl.a. mataffär, förskola och skola. I Trekanten erbjuds ett rikt föreningsliv, samt goda förbindelser till både Kalmar och Nybro ifrån tågstationen som ligger på gångavstånd ifrån huset.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
80/45 kvm
Driftkostnad
26 140 kr/år
Tomtarea
1 074 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Gamla vägen såldes av oss 2021-03-29. Se alla våra försäljningar i Trekanten samt även på Gamla vägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Alexander Midjich

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.