Gårdspånga 118

Gårdspånga 118

Slutpris

1 250 000 kr


Vimmerby

Gårdspånga 118


Slutpris
1 250 000 kr

Vimmerby

Vinterbonat fritidshus från 1800-talet

Välkommen till denna fina och natursköna gård belägen i Gårdspånga utanför Locknevi. Här kan du njuta av de härliga omgivningarna och öppna landskap under såväl sommarsäsongen som vintersäsongen. En perfekt plats för avkoppling!

På gården finns ett boningshus från 1889 som är 110 kvm stort. Huset har fyra rum och kök och har bland annat gamla fina trägolv kvar. På nedervåningen finner du hall, kök, vardagsrum med rörspis, matsal, badrum med dusch och tvättstuga. En trappa upp är husets två sovrum belägna. Gästhuset på gården är från 1909, ca 70 kvm stort, med kök, stort öppet allrum med fönster i flera väderstreck, badrum med dusch och sovloft med plats för flera bäddar.

I uthuset, som är ett gammalt bykhus, finner du både förråd, gästrum, gammalt utedass och hönshus. Ett stort garage och verkstad förekommer också på tomten som är nästintill 3 500 kvm stor. För den trädgårdsintresserade finns goda odlingsmöjligheter.

Med ca 2,5 mil till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld finns goda möjligheter till uthyrning under sommarsäsongen.


Boarea
ca 110 kvm
Driftkostnad
29 900 kr/år
Tomtarea
3 497 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.