Stridsholmsvägen 12

Stridsholmsvägen 12

Slutpris

1 250 000 kr


Påskallavik— Oskarshamn

Stridsholmsvägen 12


Slutpris
1 250 000 kr

Påskallavik— Oskarshamn

Charmigt hus med bra läge!

Den här villan har den perfekta kombinationen av charmigt och praktiskt. Vare sig du är en familj med barn eller en pensionär som vill njuta av lugnet och den vackra naturen, kommer du att älska livet på Stridsholmsvägen 12 i Påskallavik.
En rymlig och tilltalande trädgård som ger dig utrymme för rekreation och avkoppling efter en lång arbetsvecka. Du kan njuta av solnedgången på din uteplats eller upptäcka den närliggande naturen och havet.
Här finns alla möjligheter till att just denna villa skulle kunna bli ditt drömhem. Ett hem med en stor trädgård, bra med förvaringsmöjligheter och ett underbart läge.

Denna villa är verkligen unik tack vare sitt idylliska läge och sin charmiga stil. Det är den perfekta platsen för dig som vill leva nära havet och njuta av en lugn och avkopplande livsstil. Du har bara någon minut promenad till både skola, förskola, havet och i samhället har du också livsmedelsbutik, restaurang och båthamn.
Låter det som något för dig? Välkommen att anmäla din plats till visningen!


Boarea/biarea
105/18 kvm
Driftkostnad
26 583 kr/år
Tomtarea
1 639 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.