Yxhultsvägen 30

Yxhultsvägen 30

Slutpris

3 100 000 kr


Hällabrottet— Kumla

Yxhultsvägen 30


Slutpris
3 100 000 kr

Hällabrottet— Kumla

Villa i fyra plan med pooler, gym, 3 bastu o dubbelgarage, vid naturen och med låg energiförbrukning

Välkommen till ett paradis i Hällabrottets hjärta med badbrott, vandring- och mountainbikeleder runt om. Här kan du ha en riktigt njutbar "hemester" på din insynsskyddade fastighet. Fastigheten har en vacker fruktträdgård med äppelträd, plommon och körsbär som omringar poolområdet med nersänkt pool, spabad och poolhus. Tomten gränsar till kommunens natur och har vackra uthus, varav ett är bevarat från 1850 samt ett dubbelgarage med el-laddstolpar till bilen.

Huvudbyggnaden är flexibel på många sätt med dess stora ytor. Vandringen börjar i en magnifik hall med täljstenskamin och en hel fondvägg i täljsten som är smyckande, men framförallt mycket värmande. Rakt in ser du ett gediget kök som får liv av nivåskillnaden ner till matplatsen som är omringad av många fönster och har utgång till en inglasad altan som är förberedd för att bli boarea om mer yta behövs. På entréplan finns även gästtoalett samt matsal och vardagsrum intill varandra med braskamin, takbjälkar och inbyggt barskåp. En trappa upp möts du av en stor möblerbar hall/allrum med inglasad balkong, två stora sovrum samt ett badrum med ångbastu och torrbastu. Vindsvåningen har två bostadsrum med full ståhöjd i mitten och fönster i standard storlek. Källarvåningen har ett gott klimat med pannrum, gym och kontor. Gymmet har parkettgolv, flera fönster och två ingångar vilket gör att du enkelt skapar två sovrum. Maskinerna ingår om du önskar. Kontoret har utgång till trädgården och en IR bastu. Perfekt utrymme för företaget eller tonåringen.

Fastigheten har många uppvärmda utrymmen och förser två bilar med bränsle, ändå förbrukas endast knappt 17 000 kWh/år. Detta tack vare jordvärme som sammankopplats med solpaneler och ger ett otroligt bra resultat. Samt att täljstenskamin och braskamin kan stötta ytterligare. Kommunalt vatten och avlopp samt egen vattenbrunn.

300 meter från fastigheten finns fantastiska "Egastronomi" med restaurang, hotell och levande matstudio. 200 meter bort finns hembygdsgården med caféverksamhet under sommartid. I närområdet finns också 18-håls golfbana och Kvarntorpshögen som är känd för konstutställning, motionstrappa samt har slalombacke med 2 liftar, längdskidspår och pulkabacke. Hällabrottet är fullt av aktiviteter året om och erbjuder förskola samt grundskola F-6. Till Kumla centrum är det 5 km.

Varmt välkommen med din intresseanmälan för en unik möjlighet,


Boarea/biarea
159/74 kvm
Driftkostnad
49 661 kr/år
Tomtarea
2 529 kvm
Rum
4 rum (2-5 sovrum)
Såld
2023-03-20

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Yxhultsvägen såldes av oss 2023-03-20. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Yxhultsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.