Byalagsgatan 6 B

Byalagsgatan 6 B

Slutpris

1 895 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Byalagsgatan 6 B


Slutpris
1 895 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Välskött radhus med både morgonsol och eftermiddags- och kvällssol! Låg belåning i föreningen!

Välskött radhus med mycket bra läge i området. Insynsskyddad trädgård på baksidan, mot Skördevägen. Här kommer eftermiddagssolen in vid 14-tiden och stannar till solnedgång. På våren, regniga sommardagar eller tidiga höstdagar är det inglasade uterummet (byggt 2019) guld värt. Det blir det mysiga extrarummet intill trädgården som du kan njuta lite extra av. På tal om det; morgonkaffet avnjuts med fördel på framsidan i morgonsolen. På den stenlagda uteplatsen på framsidan kommer solstrålarna och värmen vid 8-tiden och försvinner runt hörnet vid 14-tiden.

På bottenplan finns kök, vardagsrum och ett badrum. På övre plan finner du de mer privata rummen; tre sovrum och ett badrum. Ägarna har bott här sedan 2009 och har löpande utfört renoveringar. Det är ett välskött radhus i ett barnvänligt område med låga driftkostnader. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, varm- och kallvatten, tv, bredband, den fasta elavgiften, bostadsrättstillägg, sophantering och avsättning med 115 kr/mån till inre reparationsfond. Föreningen har ett förmånligt gemensamt avtal för hushållsel. Det betyder att de boende endast betalar för sin egen förbrukning, inga fasta avgifter.

Välskött HSB-förening med låg belåning, endast 4 339 kr/kvm i lån. Föreningen äger marken. Här tar man löpande hand om underhåll och renoveringar, bland annat stamrenovering (2020). Föreningen har även bytt fönster (2018) och rustat upp lekplatsen (2020). Det här är ett smidigt område att bo i när det kommer till bilparkering. Det är fri parkering på gatorna i området och det är enkelt att få en plats. I föreningen finns hela 59 bilplatser, varav 17 garage och 42 parkeringsplatser. I föreningen finns 68 bostäder.

Familjärt bostadsområde med nära till förskola, skola och flera stora mataffärer. I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. För dig som pendlar med bil till vardags; nära till påfart/avfart på motorvägen. Kort gångavstånd till bussförbindelse och endast 4 km till city, med bra cykelvägar. Nära till omåttligt populära Varbergaskogen, ett naturreservat som passar för både stora och små. Här finns fina promenad- och cykelstråk, stora lekplatser med utmanande klätterställningar, en sagostig, grillplatser mm.


Boarea
100.2 kvm
Avgift
6 724 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Byalagsgatan såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Byalagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.