Förmansgatan 20

Förmansgatan 20


Centralt / Öster— Örebro

Förmansgatan 20



Centralt / Öster— Örebro

Högt upp i huset med två stora inbyggda balkonger i fritt söderläge!

Välkommen till Österplan och denna nybyggda gavellägenhet fördelad på 4 rok om 102 m². Här bor du i ett fantastiskt läge högt upp i huset på våning 7 och med en fri utsikt i soligt söderläge. Förutom boytan erbjuder lägenheten två stora, inbyggda balkonger 17 m² och 13 m² som ger lägenheten extra stor yta.

Kvalitativt boende som genomgående är inrett med snygga och moderna materialval samt har många tillval gjorts.

Lägenheten är välplanerad med sociala ytor i mitten av lägenheten, kök/vardagsrum i halvöppen planlösning och här kommer du ut till de inbyggda balkongerna. Kök från Vedum med enhetligt rostfria vitvaror av märket Siemens. Köket är även utrustat med köksö, stenbänkskiva, infälld diskho, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll och gott om förvaring i skåp och utdragslådor.

Från vardagsrummet ansluter två sovrum och ett helkaklat duschrum/wc. På andra sidan av lägenheten finns ett sovrum och helkaklat duschrum/wc/tvätt. I lägenheten finns förvaring i klädkammare/förråd, garderobsvägg med skjutdörrar som utrustats med fast garderobsinredning (Elfa-system) och fem garderober. Till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd i källaren.

I föreningen finns två gemensamma takterrasser, en till varje trapphus. I detta trapphus finns två hissar och takterrassen ligger på våning 10 med panoramautsikt över city. Finns även en gemensamhetslokal som är utrustad med pentry, wc/dusch och ett sovrum samt finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med en grövre tvättmaskin och torkskåp. I källaren finns cykelrum med servicestation.

Här bor du i ett attraktivt läge i centrala Örebro med storstadens puls i kombination med närhet till det mesta. Gång-/ cykelavstånd till Stadsparken, Behrn Arena, citys kaféer och restauranger, universitetet, Oset och Hjälmarens stränder. I området finns även nyanlagda Österängsparken.


Boarea
102 kvm
Avgift
8 367 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Förmansgatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Förmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.