Bresund 212 / Ervalla / Örebro

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
38 340 kr/år
Tomtarea
4 310 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Bresund såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Ervalla samt även på Bresund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ervalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga bostad på Bresund 212.

Med dess lantliga och natursköna läge saluförs nu denna timmerstuga med anor från tidigt 1900-tal. Stor tomt om 4.310 kvm med gott om plats för egen odling.
Inne i huset möts vi av en rymlig entréhall som tar oss vidare in mot köket. Köket har en lantlig stil och renoverades 2010, här finner vi en härlig vedspis. Stort och hemtrevligt vardagsrum med en täljstenskamin som bjuder på både värme och trivselfaktor. På entréplan finns även ett badrum med plastmatta på golv och väggar, badrummet renoverades 2015.
På övervåningen finner vi ett allrum som även kan användas som sovrum. Den andra gaveln på huset har delats av och bildat två sovrum och i mitten av planet finner en möblerbar hall som kan fungera som kontor.

Uthusbyggnad med redskapsbod, förråd och snickarbod. Jordkällare och pumphus finns.
På tomten står även en gäststuga om 1 rum och kök med fungerande kamin, vedspis och bakugn. Gäststugan tilläggsisolerades och fick nydragen el 2006.

Här bor du ca 10 km från Frövi och ca 20 km från Örebro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.