Skulstavägen 11 / Fellingsbro / Lindesberg

Vi ordnar bara personliga visningar, så kontakta oss om dag/tid som passar er!

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
119/152 kvm
Driftkostnad
57 400 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på skulstavägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Fellingsbro samt även på skulstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fellingsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin enplansvilla med källare i bra område med gångavstånd till förskola/skola, utomhusbad, lekplats mm. Huset har öppen & ljus planlösning, nytt kök 2015, stort vardagsrum i vinkel mot köket, gillestuga med öppen spis mm. Här finns altan delvis under tak och uteplats. Fiber och larm är installerat. Villan värms upp med el, luftvärmepump och öppen spis. Garage med ett rum ovanpå. Fin och lummig trädgård med träd och buskar och häck runt om.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.