Vrälinge Kullen 105 / Vrälinge / Fellingsbro / Lindesberg

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea/biarea
84/30 kvm
Driftkostnad
37 623 kr/år
Tomtarea
1.5 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på vrälinge såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Fellingsbro samt även på vrälinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vrälinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vrälinge Kullen 105, fin gård med bostadshus och flera uthus! Bostadshuset har ljusa ytskikt och inrymmer kök, vardagsrum med matrum intill och 3 sovrum på övervåningen. Huset har låg driftskostnad med eget vatten och vedpanna med ack.tank. Ny godkänd trekammarbrunn med infiltration. Huset har ett fint lantligt och insynsskyddat läge med stor trädgårdstomt och naturen intill, perfekt för barnfamiljen! Besiktning är gjord på huset.
Från huset har man gångavstånd till busshållplatsen vid väg 249, som tar dig både mot Frövi och Fellingsbro där förskolor och skola 1-6 finns, Frövi erbjuder även skola 7-9. På sommaren finns också Nostalgibyn i Hosta med sitt glasscafé och Sverkesta Gård med sina fantastiska räkmackor och rättigheter, inom gångavstånd!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.