Opphammarvägen 40 / Väringen / Glanshammar / Örebro

Högt och vackert belägen med sjöglimt mot Väringen.

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
84 kvm
Driftkostnad
26 899 kr/år
Tomtarea
1 536 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Opphammarvägen såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Opphammarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Opphammarvägen 40 och en friköpt fastighet, högt och vackert belägen med sjöglimt mot Väringen. Här erbjuds erbjuds du som köpare valmöjligheten om du vill nyttja det som permanentboende alt fritidsboende. Huset som är på ca 84 kvm är fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Vidare får du mervärden i form utav bl.a stort soldäck som går runt hela huset, fungerande kamin, fiber samt gästhus. Tillgång till gemensam brygga och båtplats ingår. Gångavstånd till Väringsbricka med paddelbana, tennisbana samt boule. Bra fiske och bad i sjön. Nära till Örebro som nås på ca 20 min med bil. Välkommen att anmäla intresse till mäklaren för visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.