Rinkaby 232 / Rinkaby / Glanshammar / Örebro

Stadsnära gård med många möjligheter!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
18 943 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Rinkaby såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Rinkaby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rinkaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rinkaby 232; en stor fastighet om nästan 1,9 hektar, 5 minuter från Örebro! Här erbjuds du som köpare flera alternativ. Njut av fastigheten som egen hästgård i exklusivt läge, bedriv annan verksamhet hemifrån eller ta möjligheten att stycka av och sälja tomter i eftertraktade Rinkaby. Marken är av Stadsbyggnadskontoret utpekat som utvecklingsstråk i deras översiktsplan och kommunen främjar bebyggelseutvecklingen i området. Kommunen ställer sig alltså positiv till planering för avstyckning på platsen; här är ett läge med möjlighet att göra en riktigt bra affär om man vill!
Fjärrstyrda grindar välkomnar er till en rejäl parkeringsyta. Bostadsbyggnaden som är på ca 140 kvm är fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Garagebyggnaden har en stor kontorsdel/bonusrum med många skåp och bra förvaring och även separat wc. Idag bedrivs en IT-verksamhet där och tidigare var det ett snickeri; möjligheterna är många. Fastigheten har fiber med dubbla uttag indraget till i princip alla rum via en switch med 24-portar. En parabolantenn med 8 ingångar tillgodoser även dubbla uttag för satellit tv till flera ställen i huset. Andra mervärden är betsade riktiga trägolv, luftkonditionering/kyla i vardagsrum och kontor, en effektiv kakelugn, inglasat uterum, dubbla badrum mm. 10 st. högtalare är placerade och delvis dolda i och runt huset för att spela härlig bakgrundsmusik vid kvällsbjudningarna. Ca 50 st spotlights belyser den vackra granhäcken och trädgården på natten och på vintern. En härlig grillplats finns med eluttag och belysning i närhet till den rejäla lekplatsen där man varvar varmkorv med lek.
I köket med exklusivt stänkskydd av tumlad sjösten och marmor finns en stor gas och elspis med dubbla ugnar samt påkostade kranar och en avfallskvarn. .
På fastigheten finns också en lada med ett litet stall där det tidigare har bott islandshästar.
Två st. varmförråd på gården ser ytterligare till att det inte saknas förvaringsmöjligheter.

Fastigheten ligger bra belägen i Rinkaby med gångavstånd till förskola. En ny cykelbana mellan Örebro och Glanshammar passerar utanför huset och en nära belägen busshållplats med riktigt bra kollektivtrafik knyter ihop Rinkaby med Örebro.
Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!Planritning kommer inom kort!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.