Rinkaby 232

Rinkaby 232

Slutpris

4 100 000 kr


Rinkaby— Glanshammar— Örebro

Rinkaby 232


Slutpris
4 100 000 kr

Rinkaby— Glanshammar— Örebro

Stadsnära gård med många möjligheter!

Välkommen till Rinkaby 232; en stor fastighet om nästan 1,9 hektar, 5 minuter från Örebro! Här erbjuds du som köpare flera alternativ. Njut av fastigheten som egen hästgård i exklusivt läge, bedriv annan verksamhet hemifrån eller ta möjligheten att stycka av och sälja tomter i eftertraktade Rinkaby. Marken är av Stadsbyggnadskontoret utpekat som utvecklingsstråk i deras översiktsplan och kommunen främjar bebyggelseutvecklingen i området. Kommunen ställer sig alltså positiv till planering för avstyckning på platsen; här är ett läge med möjlighet att göra en riktigt bra affär om man vill!
Fjärrstyrda grindar välkomnar er till en rejäl parkeringsyta. Bostadsbyggnaden som är på ca 140 kvm är fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Garagebyggnaden har en stor kontorsdel/bonusrum med många skåp och bra förvaring och även separat wc. Idag bedrivs en IT-verksamhet där och tidigare var det ett snickeri; möjligheterna är många. Fastigheten har fiber med dubbla uttag indraget till i princip alla rum via en switch med 24-portar. En parabolantenn med 8 ingångar tillgodoser även dubbla uttag för satellit tv till flera ställen i huset. Andra mervärden är betsade riktiga trägolv, luftkonditionering/kyla i vardagsrum och kontor, en effektiv kakelugn, inglasat uterum, dubbla badrum mm. 10 st. högtalare är placerade och delvis dolda i och runt huset för att spela härlig bakgrundsmusik vid kvällsbjudningarna. Ca 50 st spotlights belyser den vackra granhäcken och trädgården på natten och på vintern. En härlig grillplats finns med eluttag och belysning i närhet till den rejäla lekplatsen där man varvar varmkorv med lek.
I köket med exklusivt stänkskydd av tumlad sjösten och marmor finns en stor gas och elspis med dubbla ugnar samt påkostade kranar och en avfallskvarn. .
På fastigheten finns också en lada med ett litet stall där det tidigare har bott islandshästar.
Två st. varmförråd på gården ser ytterligare till att det inte saknas förvaringsmöjligheter.

Fastigheten ligger bra belägen i Rinkaby med gångavstånd till förskola. En ny cykelbana mellan Örebro och Glanshammar passerar utanför huset och en nära belägen busshållplats med riktigt bra kollektivtrafik knyter ihop Rinkaby med Örebro.
Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!Planritning kommer inom kort!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
18 943 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Rinkaby såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Rinkaby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.