Rinkaby 537 / Rinkaby / Glanshammar / Örebro

Bra boende i Rinkaby med stort garage/verkstad!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
136/26 kvm
Driftkostnad
28 300 kr/år
Tomtarea
3 393 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på rinkaby såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på rinkaby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rinkaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rinkaby 537, belägen på friköpt tomt i barnvänliga Rinkaby. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna villa om ca 136 kvm fördelat på 6 rok och som härstammar från slutet utav 1800-talet . Vidare får du mervärden i form utav bl.a stort garage/verkstad om ca 90 kvm med gjuten platta och som värms upp med luftvärmepump, stort altandäck, inglasad veranda, fiber, fungerande bergslagskamin samt vedpsis mm. Stor tomt om ca 3 339 kvm. Fastigheten ligger bra belägen i Rinkaby med gångavstånd till förskola. Nära till busshållplats med riktigt bra kollektivtrafik som knyter ihop Rinkaby med Örebro. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.