Västra Enbacken 9

Västra Enbacken 9

Slutpris

3 700 000 kr


Sticksjö/Glanshammar— Glanshammar— Örebro

Västra Enbacken 9


Slutpris
3 700 000 kr

Sticksjö/Glanshammar— Glanshammar— Örebro

1-plans hus i naturskön omgivning vid Hjälmaren!

Välkommen till Sticksjö - charmigt område vid Hjälmarens strand som ligger ca 5 km från Glanshammar tätort. Här kan man verkligen njuta av lugnet omgiven av härlig natur med även aktivera sig med bad, fiske och båtliv. Några hundra meter från huset finns badplats, brygga och möjlighet till båtplats via samfällighetsföreningen.

Välplanerat 1-plans hus i vinkel fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Huset ligger i ett fritt läge på en rymlig hörntomt 1.427 m² som gränsar mot samfällighetens ängsmark där det på sommarhalvåret går får som håller koll på den grönskande omgivningen.

Huset är stilrent renoverat invändigt med ljusa ytskikt och kök från 2017. Här finns även gott om utrymme för umgänge och avkoppling i inglasat uterum med skjutbara glaspartier som öppnar upp mot rymligt trädäck ca 125 m². Uterummet och träcket ligger i soligt syd-/väst läge. På fastigheten finns även en vinterbonad gäststuga och en förrådsbyggnad.

Här bor du i ett naturnära läge men ändå med bil bara några km till påfart E20.


Boarea/biarea
90/12 kvm
Driftkostnad
40 600 kr/år
Tomtarea
1 427 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-10

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Västra Enbacken såldes av oss 2022-08-10. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Västra Enbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.