Ängvaktarvägen 118

Ängvaktarvägen 118

Slutpris

1 075 000 kr


Hallsberg

Ängvaktarvägen 118


Slutpris
1 075 000 kr

Hallsberg

Gavellägenhet med uterum och insynsskyddad baksida!

Välkommen till denna gavellägenhet med 4 rok, varav 3 sovrum fördelad på 92,5 m². Lägenheten ligger i markplan och gavelläget ger extra stor möjlighet till lek och nyttjande till gräsmattan runt gaveln. Familjärt och bilfritt område med grönytor och lekpark.

Boendet erbjuder även - rymligt uterum med vidbyggt trädäck i ett insynsskyddat läge, helkaklat bad-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare, separat wc, klädkammare, förråd på framsidan m.m.

I föreningen finns även gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum, lekpark, boulebana, möjlighet att låna trädgårdsredskap av föreningen. I föreningen finns även garage-/ och carportplatser att hyra enligt separat kö.

Här bor du med gång-/ och cykelavstånd till city, förskola, grundskola, gymnasieskola, vårdcentral, busshållplats, idrottsanläggningar, friluftsliv m.m.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
92.5 kvm
Avgift
7 845 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Ängvaktarvägen såldes av oss 2021-10-12. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Ängvaktarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.