Ängvaktarvägen 18

Ängvaktarvägen 18

Slutpris

900 000 kr


Långängen— Hallsberg

Ängvaktarvägen 18


Slutpris
900 000 kr

Långängen— Hallsberg

Slå dig ner på altanen som vetter mot söder och väster

Bo i lugna och bilfria kvarter med gångavstånd till förskola, skola, vårdcentral, centrum och tågstation.

Stig in till en bra planlösning med kök, badrum och vardagsrum på entréplan. Köket uppdaterades med ljusa tapeter 2021 och har gott om bänkyta. Även vardagsrummet är ljust med utgång till altan och trädgård som nås av sol nästan hela dagen. Badrummet i bra storlek med dusch har även tvättmaskin och torkskåp. Privat avdelning på ovanvåningen med två sovrum och badrum med badkar. Sovrummen fick nya golv 2021 och hela huset fick nya vita fönster 2021, vilket blev ett stort lyft för helheten. Bra förvaring med en klädkammare på entréplan, två klädkammare på ovanvåningen, flera garderober och ett fristående förråd i trädgården. Altan och fin stenläggning i söder- och västerläge.

I månadsavgiften ingår värme via bergvärme, vatten, sophämtning, snöröjning, kabel-tv och fiber. Bo bekvämt i radhus med altan och trädgård, men överlåt det yttre underhållet till föreningen. Föreningen har gemensam festlokal som kan lånas samt övernattningsmöjligheter för gäster.
Välkommen att boka en visningstid på Mäklarhusets hemsida.


Boarea
91 kvm
Avgift
6 155 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Ängvaktarvägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Ängvaktarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.