Bäckatorpsgatan 82 / Hallsberg

Barnvänligt 1-planshus med källare

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
89/89 kvm
Driftkostnad
33 566 kr/år
Tomtarea
540 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på bäckatorpsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på bäckatorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bäckatorpsgatan 82!

På lugna och barnvänliga Bäckatorpsgatan saluförs nu detta välplanerade 1-planshus med källare i kedjehusform. Detta gavelhus har en lättskött trädgårdstomt om 540 kvm som gränsar mot skogsdunge som ger en lummig inramning. På entréplan finner vi kök, badrum, vardagsrum och tre sovrum. För den stora familjen finns det goda möjligheter till att inreda fler sovrum i källaren. I dagsläget består källaren av allrum, gästrum, tv-rum, tvättavdelning och förråd.
Vidbyggt enkelgarage.

Från bostaden är det ca 250m till busshållsplats, ca 1,5 km till matbutik samt ca 2 km in till Hallsberg centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.