Soldatvägen 2 / Hallsberg

Suterrängvilla om sex rum och kök med ett barnvänligt läge i Hallsberg

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
34 496 kr/år
Totalareal
768 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Soldatvägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Soldatvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Soldatvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Soldatvägen 2!

Hemtrevligt suterränghus i 2 plan om 146kvm fördelat på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum varav ett innehar en bastu. Praktisk separat tvättavdelning med utgång direkt ut till trädgården. Härliga uteplatser i form av både balkong och altan under tak som båda två nås från köket. Från övervåningen ges en underbar utsikt över landskapet.
Vattenburen uppvärmning med golvvärme på entréplan och radiatorer på övervåningen. På tomten finns även ett enkelgarage och en redskapsbod. Prunkande trädgårdstomt med gott om perenna växter med bland annat honungsspirea, gul ölandstok, kärleksört, praktlysing, rosenbuskar, pioner, syren samt päronträd, plommonträd och trädgårdsland på baksidan.

Barnvänligt läge på en återvändsgata med gångavstånd till centrum och endast två kilometer in till Hallsbergs tågstation.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.