Tunbostrandsvägen 16 / Tunbo vid Tisaren / Hallsberg

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
7 475 kr/år
Tomtarea
1 254 kvm
Rum
2 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tunbostrandsvägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Tunbostrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunbo vid Tisaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Tunbostrandsvägen 16 vid Tisaren! Mycket fint och välskött fritidshus med omedelbar närhet till sjön och med ett mycket tilltalande läge! Huset har en boyta om ca: 80 m², kök med matplats, sovrum, wc/dusch/tvätt, stort sällskapsrum med öppen spis som enkelt kan delas av till ett sovrum om så önskas, tillbyggd del med separat gästrum och förråd, inbyggt uterum, friggebod, jordkällare och garage. Friköpt tomt om 1 254 m², möjlighet att hyra båtplats vid den gemensamma bryggan via stugföreningen, där ni även finner badmöjligheter, boulbana och bastu! Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Kontakta Mäklaren för mer information samt visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.