Östra gatan 55

Östra gatan 55

Slutpris

4 600 000 kr


Centralt— Kumla

Östra gatan 55


Slutpris
4 600 000 kr

Centralt— Kumla

Stilfullt enplanshus med vitt Marbodalkök och spabad på altanen i västerläge...

Stilfullt hus där man lyckats med en perfekt kombination av sociala ytor och många rum. Första mötet är hallen som mynnar ut till husets vardagsrum med en smyckande och värmande braskamin samt utgång till altanen och trädgården. Till vänster ligger tre sovrum, badrum och allrum som idag disponeras av familjens barn. I anslutning till entrén ligger köket, husets hjärta som är ett påkostat vitt Marbodalkök. En del av köksbänken är öppen mot vardagsrummet och skapar en fin kontakt mellan kök och vardagsrum. Master bedroom ligger avskilt innanför vardagsrummet med ett enskilt badrum. Utanför vardagsrummet ligger altanen med spabad samt en altandel med tak, här får du söder- och västerläge som ger solläge nästan hela dagen. I nästa steg har vi en lättskött trädgård med gräsmatta och vita mispelbuskar, körsbärsträd, hallonbuskar och röda vinbär. Även framsidan har gräsmatta och en fin sluttning med natursten som ramar in trädgården. På fastigheten finns också ett isolerat garage, friggebod och lekstuga. Östra Gatan ligger centralt med gångavstånd till affärer, Kumlasjön, centralstation med mera. Närhet till populära Hagaskolan och Skogstorpsskolan. Du kommer även snabbt ut på motorvägen. Huset har energiklass B och ett besiktningsprotokoll utan anmärkning. Varmt välkommen att boka in dig på en visningstid på Mäklarhusets hemsida.


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
28 879 kr/år
Tomtarea
1 099 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Östra gatan såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Östra gatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.