Aspafallet 271

Aspafallet 271

Slutpris

1 100 000 kr


Aspafallet— Lindesberg

Aspafallet 271


Slutpris
1 100 000 kr

Aspafallet— Lindesberg

Vi ordnar bara personliga visningar, anmälan sker via hemsidan!

Fritidshus med naturskönt läge och sjötomt vid Torrsjön! Ett smultronställe som erbjuder ett skönt lugn och härliga naturupplevelser med bär och svampskogar inpå knuten. Stugan erbjuder hall/matrum med fin sjöutsikt, nytt kök, duschrum, miljötoalett, vardagsrum med öppen spis och 2 sovrum. På tomten finns också en tvådelad snickarverkstad, ett mindre garage, ett uthus med utedass och gräsklippargarage. Fastigheten omges av en fin och välplanerad trädgårdstomt med stor gräsyta som är dränerad, diverse perenna växter, buskar och träd och har skogstomt och åkrar intill. Gemensam badplats finns för området, här kan också fiskas upp en abborre eller gädda för den fiskeintresserade!


Boarea/biarea
55/7 kvm
Driftkostnad
6 455 kr/år
Tomtarea
4 575 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-02

Mäklarhuset Lindesberg

Denna fritidshus på Aspafallet såldes av oss 2021-07-02. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på Aspafallet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.