Kaplansgatan 1 / Lindesberg

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 757 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kaplansgatan såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på kaplansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Senioren erbjuds nu en bostadsrätt på 3:e våningen med balkong mot innergården! Lägenheten är ljus med öppen planlösning. Här finns kök med vit inredning och utgång till balkong med markis, ljust vardagsrum, 2 sovrum och dusch/wc. Stort förråd på vinden, och tvättstuga i bottenplan. Samlingslokal med övernattningsrum och vävstuga finns i huset intill. Garage och parkering med eluttag finns med separat kö. Här bor man centralt med gångavstånd till det mesta bl a flera mataffärer, vårdcentral, apotek, centrum mm. Välskött förening som ordnar flera aktiviteter under året.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.